Professionele websites

Website laten maken

WordPress website laten maken

Een professionele website laten maken

In deze tijd is een website voor jouw bedrijf, club of als zzp’er een van de belangrijkste onderdelen. Een website geeft de eerste indruk van jouw bedrijf weer. Vandaar is het van belang om te investeren in een goede website. Om een hoog kwalitatieve website op te zetten wordt er vaak gebruik gemaakt van web designers. Binnen RAPP Software helpen wij jou graag om een professionele website te laten bouwen. Om de keuze wat gemakkelijker te maken werken wij met een alles in een website pakket.

Het websitepakket is inclusief:

  • Website Design
  • Website template
  • CMS (website kun jezelf eenvoudig aanpassen)
  • SEO ready website
  • Responsive design
  • Premium plugins
  • Uitstekende service

Aanbevelingen:

  • Hosting, domein en email
  • Veiligheid en onderhoud
  • SEO en SEA

Wil jij een website laten maken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Goedkope website laten maken

Voordelig websitepakket

Heel voordelige all in Website

Website pakket

Al vanaf ...

€749

computer g18ed0716a 1920 removebg preview 2 1

WordPress website laten maken

Elke website is uniek

Website laten maken

Website template

Elke website is voor ons uniek, daarom maken wij onze websites met geweldige templates. Het werken met een website template heeft als voordeel dat je de website al vooraf kunt bekijken of deze volledig gaat aansluiten bij jouw behoeften en ideeen. Alle afbeeldingen, teksten en kleuren kunnen worden aangepast naar jouw wensen. 

Sluit de template niet aan bij jouw ideeen? Geen probleem, wij bouwen ook graag een maatwerk website voor jou. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Responsief website

Onze website zijn responsief. Dit houdt in dat we een website maken die goed leesbaar is en de teksten en afbeeldingen goed schalen op zowel een mobiel, tablet als PC. Bezoekers van jouw website krijgen hierdoor de best mogelijke gebruikers ervaring.

4393 removebg preview 2
6583 removebg preview 2

Premium

Onze website worden geoptimaliseerd door gebruik te maken van geweldige plugins. Het voordeel is dat je na oplevering zelf eenvoudig je jouw website kunt aanpassen of nieuwe teksten en afbeeldingen kunt toevoegen. Daarnaast kunnen we de website verder optimaliseren door onze SEO & SEA mogelijkheden. 

Service

Graag bouwen wij een website voor jou. Tijdens het bouwen van de website zullen we regelmatig contact hebben om de website van jouw dromen te bouwen. Jij hebt het idee en wij de technische kennis. 

Graag helpen we jou na de oplevering van de website met het onderhouden van de website, zodat je altijd kunt genieten van een veilige en up to date website.

4393 removebg preview 2
6583 removebg preview 2

Gezien worden

Wij ontwikkelen ook apps. Onze websites zijn zeer geschikt om in een app te bouwen. Wij hebben hiervoor een website app ontwikkelt. Dit is een app waarbij jouw website in een app wordt gebouwd en je eenvoudig je klanten of gebruikers op de hoogte kan houden van het laatste bedrijf nieuws, aanbiedingen of nodig jouw gebruikers uit voor bijvoorbeeld een open dag. Apps zijn een zeer krachtige aanvulling op jouw website en maximaliseren jouw naamsbekendheid. Wil je gevonden in Google, maar ook in de App Store en Play Store dan helpen we jou graag verder.

Aanbevolen website toevoegingen

Aanbevelingen

kaitlyn baker vZJdYl5JVXY unsplash

SEO & SEA

Wil jij dat jouw site wordt geoptimaliseerd, zodat dat deze beter wordt gevonden in Google? Dan helpt RAPP Software jouw graag met onze SEO en SEA optimalisaties. Bij Search Engine Optimalization (SEO) optimaliseren we o.a. teksten, keywords en afbeeldingen. Je zult beter worden gevonden door Google, waardoor een hogere positie in de zoekmachine jouw zichtbaarheid vergoot. Daarnaast is het mogelijk om gebruikt te maken van Search Engine Advertising (SEA). Deze optie biedt de mogelijkheid om direct bovenin (keywords) de Google zoekmachine zichtbaar te zijn. Beide technieken worden veelvuldig gebruikt bij website optimalisaties om de vindbaarheid van jouw website te vergroten. Benieuwd wat we voor jouw website kunnen betekenen met SEO &SEA. Neem dan contact met ons op.

Hosting & Domein Naam

Om een website online te bezoeken is een domein naam en hosting provider nodig. Niet elke domeinnaam is beschikbaar aangezien er enorm veel website al bestaan. Graag helpt RAPP Software jou met het checken of jouw domeinnaam nog beschikbaar is. Daarnaast bieden wij hosting aan voor jouw website.  Met hosting wordt jouw website op een server gezet, zodat deze kan worden online kan worden bezocht. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

cat gc879f5659 1920
iphone g9c8cfbf0b 1920

Veiligheid & onderhoud

Wanneer je een website laat maken is het onderhoud van de website erg belangrijk. Bij het onderhoud van je website moet je denken aan het updaten van plugins, optimalisaties en website technische verbeteringen. Gebruikers van jouw website ervaren hierdoor een snelle en veilige website.

Daarnaast verbeter je doormiddel van onderhoud van jouw website de veiligheid. In Google zal je hoger in de zoekmachine komen, wanneer jouw site veilig is en voldoet aan de huidige eisen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

FAQ

Meest gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij?
Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

RAPP Software maakt al WordPress websites vanaf €749. De uiteindelijke kosten zullen afhangen van de website functies, onderhoud, SEA & SEO en webhosting/domein. 
Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gemiddeld kunnen wij een website maken tussen de 2 en 4 weken. Wil je een uitgebreide of maatwerk website laten maken dan zal er meer tijd voor benodigd zijn dan een standaard website.

Ja, een website heeft altijd onderhoud nodig om veilig en snel te werken. Onze websites worden gemaakt in WordPress en met geweldige plugins. Graag helpen we jouw met onderhoud van de website. 
Wil jij een website laten maken? Wij helpen je graag verder.

Wil jij de website gelijk online hebben, zodat jouw website meteen kan worden gevonden? Dan helpen wij jou met de webhosting en het registeren van jouw domeinnaam. Belangrijk is altijd om eerst te controleren of je domeinnaam nog beschikbaar is.

Wil jij beter gevonden worden in de zoekmachine van Google dan kun je gebruik maken van Search Engine Optimalisation (SEO). Met SEO kunnen we helpen om jouw website beter vindbaar te maken in Google. 
Daarnaast is het mogelijk om Search Engine Advertising (SEA) te gebruiken om jouw website beter in Google zichtbaar te krijgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Je hoort van ons

Start een project


Maximale zichtbaarheid en naamsbekendheid

Meer informatie

Bedrijfsapp ontdekken

Combineer een website met een app

Ben je op zoek naar meer zichtbaarheid en naamsbekendheid? Combineer dan een website met een (native) app. 

Binnen RAPP Software bouwen we jouw website in een app die eenvoudig gedownload kan worden in de App Store en Play Store. 

Apps zijn een geweldige aanvulling op jouw website. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Scroll naar boven