Maatwerk app

Heb jij een leuk idee?

Heb jij een leuk idee en wil je geen standaard app, maar een app volledig op maat. Graag helpt RAPP Software jou met het ontwikkelen van een succesvolle maatwerk app.

Ben jij op zoek naar een hoogwaardige maatwerk app? 

Maatwerk app

Top app

Hoge Kwaliteit

Scherpe prijzen

Maatwerk app laten maken

Heb jij een leuk idee voor een app? Dan is een maatwerk app de oplossing. Graag helpt RAPP Software jou om dit idee om te zetten in een geweldige app. Met een maatwerk app kun je de functies laten toevoegen die nodig zijn om jouw app tot een succes te maken. 

RAPP Software denkt graag met jou mee, wat betreft het app ontwerp, ontwikkeling en app optimalisaties. Wij denken vanuit de gebruiker en bouwen dan ook apps met een eenvoudige en overzichtelijke bediening voor gebruikers. Geen moeilijke app structuur of verborgen knopjes, maar een simpele gebruikersinterface. 

Om een maatwerk app zo efficiënt en goed mogelijk te bouwen, maken we gebruik van ons app ontwikkelproces. Tijdens het ontwikkelproces werken we nauw samen met jou, zodat we jouw app idee succesvol kunnen omzetten in een app. 

Na het volledig doorlopen van het app ontwikkelproces zal de app worden aangeboden aan de de Store(s). Wanneer de app wordt goedgekeurd, zal deze in de Store worden geplaatst. Samen vieren we een feestje. De app kan dan worden gedownload en gebruikt.

HomyBaky maatwerk app
"Met een maatwerk app zetten we jouw idee om in een succesvolle app"

HomyBaky app

Denk bij een maatwerk app aan bijvoorbeeld HomyBaky. HomyBaky is een maatwerk app met eenvoudige recepten voor thuisbakkers. Geen moeilijke baksels waar veel verschillende ingrediënten voor benodigd zijn, maar snel en gemakkelijk wat heerlijks bakken.

HomyBaky is een succesvolle app waar wij o.a. de top van de hitlijst mee hebben gehaald. De app is ontdekt door meerdere (grote) websites en heeft zelfs de krant gehaald. 

Wij zijn dan ook trots op ons werk en bouwen ook graag voor jouw vol passie een leuke maatwerk app. Enthousiast geworden?

HomyBaky app bediening

Maatwerk APP laten Bouwen

Stap 1

Contact

Heb jij een geweldig idee? Neem vrijblijvend contact met ons op. We bespreken jouw idee en bepalen samen of er match is.

Stap 2

Concept

Samen brainstormen we over de app. Net zo lang, totdat we het idee hebben omgezet naar een duidelijk app concept.

Stap 3

Design

De app krijgt steeds meer vorm. Tijdens de design fase bepalen we het ontwerp en de flow van de app. Daarnaast worden de app schermen met functionaliteit bepaald.

Stap 4

Ontwikkeling

Nu alles duidelijk is, gaan we starten met de bouw van de app. We toveren het design om in een functionele app.

Stap 5

TEst

De app is gebouwd en zal door ons uitvoerig worden getest. De laatste bugs worden eruit gehaald, de code wordt opgeschoond en de app zal op verschillende toestellen worden getest.

Stap 6

Release

Het is feest! De app zal in de Store worden geplaatst en komt live. Laat het downloaden maar beginnen ....

Onderhoud

Een app heeft onderhoud nodig, zodat deze continu goed blijft werken. Dit zijn de terugkerende kosten van een app, denk hierbij aan iOS en Android updates, Store kosten en databases. Graag helpt RAPP Software jouw met dit onderhoud, neem contact met ons op voor de mogelijkheden en de voorwaarden.

RAPP notificatie update pakket

Start een project


Blijf op de hoogte

Meer informatie

Bedrijfsapp ontdekken

Heb je nog vragen?

Graag beantwoorden wij jouw vragen zo goed mogelijk. Kijk eerst bij onze FAQ. Staat je vraag er niet bij?

Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Scroll naar boven