Bedrijfsapp

Verbeter jouw bedrijfs
processen met een bedrijfsapp

Een bedrijfsapp helpt jouw bedrijfsprocessen te verbeteren en te versnellen. Een algemene klanten pagina met bedrijfsinformatie en een  bedrijfsdashboard, inclusief medewerkers login, met links naar alle bedrijfsgerelateerde websites. Kortom een app wat een organisatie nodig heeft.

Ben jij op zoek naar een hoogwaardige bedrijfsapp? 

Bedrijfsapp goedkoop RAPP Software

Snel gebouwd

Hoge Kwaliteit

Scherpe prijzen

Bedrijfsapp laten maken

Werkt jouw bedrijf ook met veel verschillende websites, lastig om alle websites te onthouden? Nu niet meer, binnen de bedrijfsapp clusteren we de sites in het bedrijfsdashboard, zodat je eenvoudig, na het inloggen, de verschillende bedrijfswebsites kunt bezoeken. Geen gezoek meer naar websites, maar bedrijfsoptimalisatie. Graag helpt RAPP Software jou om deze bedrijfsapp te laten bouwen.

Een bedrijfsapp met je eigen launchscreen met bedrijfslogo en app icoon. Na het bouwen van de app wordt deze voor jou in de App Store geplaatst, zodat het downloaden direct kan beginnen. 

De bedrijfsapp bestaat uit een klanten gedeelte met algemene informatie, contact gegevens, bedrijfsimpressie en een portfolio. Daarnaast is er voor de medewerkers een bedrijfslogin met een persoonlijke welkom pagina en dashboard. Kortom te veel om op te noemen, maar een kwalitatief hoogwaardige app met heel veel mogelijkheden

"Optimaliseer je bedrijfsprocessen doormiddel van een bedrijfsapp."
Bedrijfsapp ontdekken

App Features

Bedrijfsinformatie

Laat de app gebruiker jouw bedrijf leren kennen door jouw bedrijfsinformatie weer te geven in de app. Op deze manier kan de gebruikers zien wat jouw bedrijf bijzonder maakt.

Contact

Wie de app gebruikt wil vaak snel contact op kunnen nemen met jouw bedrijf. Laat een gebruiker jouw bellen of e-mailen en dat allemaal direct vanuit de app. Heeft een gebruiker meer info nodig, geen probleem. Open de bedrijfswebsite van jouw bedrijf rechtstreeks vanuit de app.

Bedrijfsimpressie

Geef een de gebruiker een impressie van jouw bedrijf. Laat doormiddel van een slide slow impressies zien. Slide eenvoudig vooruit of achteruit.

Portfolio

Laat een snelle overview zien van jouw gemaakte producten, zodat de gebruiker een duidelijk beeld krijgt wat jouw bedrijf kan.

Deel de app

Deel de app snel en eenvoudig en dat allemaal direct vanuit de app.

App versie

Bekijk de app versie rechtstreeks vanuit jouw app. Problemen met de app? Check eerst of de juiste app versie wordt gebruikt.

App icoon

Start de app met je eigen app icoon.

Launchscreen

Tijdens het opstarten van de app wordt er een launschreen weergegeven. Het launchscreen kan worden aangepast met je eigen logo.

Dashboard

Bedrijfsapp goedkoop RAPP Software

Bedrijfslogin

Medewerkers kunnen inloggen in de app en via een persoonlijke dashboard de verschillende bedrijfswebsites openen. En dat allemaal rechtstreeks vanuit de app. Voeg accounts toe, verwijder of log uit. Wachtwoord vergeten? Geen probleem. Vraag eenvoudig een nieuwe aan direct vanuit de app.

Bedrijfsdashboard

Werkt jouw bedrijf ook met vele verschillende websites? In jouw dashboard zijn de bedrijfswebsites al toegevoegd, zodat je op een centrale plek eenvoudig en snel de juiste links kan openen. Gelukkig hoef je de websites nu niet meer te onthouden, maar helpt deze bedrijfsapp van RAPP Software jou om dit process te optimaliseren.

BedrijfsAPP laten Bouwen

Alle gegevens verzamelen

Alle informatie en gegevens worden verzameld en gecheckt.

De App wordt gebouwd

De bedrijfsapp wordt gebouwd.

App testen

De app wordt getest en gecontroleerd of alles voldoet.

Download jouw app

De app wordt aangeboden in de store. Na goedkeuring kan de app gedownload worden.

Onderhoud

Een app heeft onderhoud nodig, zodat deze continu goed blijft werken. Dit zijn de terugkerende kosten van een app, denk hierbij aan iOS en Android updates, Store kosten en databases. Graag helpt RAPP Software jouw met dit onderhoud, neem contact met ons op voor de voorwaarden.

RAPP notificatie update pakket

Start een project


Blijf op de hoogte

Meer informatie

Bedrijfsapp ontdekken

Heb je nog vragen?

Graag beantwoorden wij jouw vragen zo goed mogelijk. Kijk eerst bij onze FAQ. Staat je vraag er niet bij?

Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Scroll naar boven