Veelgestelde vragen

FAQ

Algemeen

RAPP Software heeft geluisterd naar zijn klanten en apps ontwikkeld die eenvoudig en snel kunnen worden aangepast, zo bouwen we supersnel voor iedereen hoogkwalitatieve apps. Normaal zijn er lange ontwikkel en ontwerp trajacten nodig en zullen de kosten enorm hoog oplopen. Wij denken dat het op deze manier voor iedereen mogelijk is om een top app door ons te laten bouwen. 

In de App Store of Play Store. Nadat we je app hebben gebouwd en je helemaal tevreden bent, zetten we de app live in de Store. Wanneer de app wordt goedgekeurd vieren we feest en kan de app worden gedownload en worden gebruikt.

Na je aanvraag nemen we zo spoedig contact met je op. Ondertijd gaan we op zoek naar alle informatie die benodigd is voor de app. Na goedkeuring van jou bouwen we de app en zetten deze in de store. Vanaf nu is het wachten of de app wordt goed gekeurd voor publicatie, vaak is dit binnen 2 weken (afhankelijk welke store). Na goedkeuring komt de app live en kan gedownload worden!

Ja, een app moet worden geüpdatet. Graag helpen wij jou hierbij om een app te onderhouden en te voorzien van de laatste updates. Neem contact met ons op over de mogelijkheden 

De standaard apps bieden veel functionaliteit voor veel minder kosten dan wanneer je een maatwerk volledig laat ontwikkelen. Daarnaast heeft RAPP Software naar de app markt geluisterd en apps ontwikkeld waarvan wij denken dat we goedkoop en snel voor iedereen een app kunnen ontwikkelen. Geen lange en moeilijke ontwikkel en ontwerp trajecten, maar top apps voor scherpe prijzen. Dit is waar RAPP Software voor staat.

Website app

Jouw website wordt eerst gechecked of deze geschikt is om in een app te bouwen. Gelukkig zijn de meeste website geschikt. 

Na je aanvraag nemen we zo spoedig contact met je op. Ondertijd gaan we op zoek naar alle informatie die benodigd is voor de app. Na goedkeuring van jou bouwen we de app en zetten deze in de store. Vanaf nu is het wachten of de app wordt goed gekeurd voor publicatie, vaak is dit binnen 2 weken (afhankelijk welke store). Na goedkeuring komt de app live en kan vanaf nu gedownload worden!

Wil jij een notificatie versturen naar je klanten of gebruikers? Via de notificaties pagina op deze website kun je een notificatie aan ons doorgeven. Wij zullen de notificatie voor jouw versturen. Graag helpen we jou hierbij met ons RAPP notificatie&update pakket.

Wij snappen dat je een app wilt hebben, die niet bij elke platform update offline gaat. Android en iOS versies worden met regelmaat geüpdatet, waardoor de app ook regelmatig geüpdatet moet worden. Wij helpen jou hierbij met ons RAPP notificatie&update pakket. Dit pakket kost maandelijks *49 euro voor RAPP Basis of *89 euro voor RAPP compleet.

* ex BTW 

Bedrijfsapp​

Ja, het maakt niet uit hoe groot je bedrijf is of hoeveel medewerkers je bedrijf heeft. Een bedrijfsapp is een meerwaarde voor jouw bedrijf. Vergoot je naamsbekendheid door een app in de Store. 

Ja een een app heeft onderhoud nodig. Dit geld ook voor een bedrijfsapp. Graag helpen wij jouw met het onderhoud van jouw app. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden:

info@rappsoftware.nl

Maatwerk app

Een maatwerk app is dan de oplossing. Heb je een leuk idee en wil je dit omzetten in een top app? Graag denken wij met jouw mee en gaan we samen dit avontuur aan. 

We beginnen natuurlijk met een leuke kennis making. Is er een match? Wij luisteren, jij hebt jouw idee en wij de technische kennis. Samen werken we het idee stap voor stap uit. Wij ontwerpen de app en jij bepaald of de app aan jouw dromen voldoet? Na goedkeur van jou bouwen we de app en zetten deze in de Store. Na goedkeur van de Store komt de app live en is het tijd voor feest. Gefeliciteerd met jouw top app. 

Ja een een app heeft onderhoud nodig. Dit geld zeker ook voor een maatwerk app. Vaak bevatten maatwerk apps vele functionaliteit die geregeld updates nodig hebben. Graag helpen wij jouw met het onderhoud van jouw app. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden:

info@rappsoftware.nl

Scroll naar boven