Website app

Zet nu jouw website om in een succesvolle app

Deze app zet jouw website om in een app met je eigen launchscreen en logo. Daarnaast houdt je eenvoudig contact met je klanten en gebruikers door het sturen van notificaties.

Ben jij op zoek naar een top app? 

website app

Super Snel gebouwd

Hoge Kwaliteit

Scherpe prijzen

Jouw website omzetten in een app

Je eigen website. webshop of bedrijfswebsite in een mooie app laten bouwen? Graag helpt RAPP Software jou om een hoog kwalitatieve website app te bouwen. Een app met je eigen launchScreen met bedrijfs logo en app icoon. Na het bouwen van de app wordt deze voor jou in de App Store of Play Store geplaatst, zodat het downloaden direct kan beginnen. 

Verander jij iets op je website? Geen probleem, de app zal ook automatisch worden geüpdatet. Op deze manier kun je eenvoudig je app up to date houden.

Stuur notificaties naar de app gebruikers, zodat je iedereen op de hoogte kan houden van het laatste nieuws, acties en aanbiedingen.

Graag onderhouden wij je app en sturen we de notificaties naar de gebruikers (RAPP notificatie&update pakket). Geen zorgen of een app blijft werken na een iOS of Android update, maar gewoon genieten van een app die continu up to date is.

App Icoon

Start de app met je eigen app icoon.

Launchscreen

Tijdens het opstarten van de app wordt er een launchscreen weergegeven. Het launchscreen kan worden aangepast met je eigen logo.

Website in app

Je eigen website of van je eigen onderneming kan nu worden geïntegreerd in een leuke website app. Verander jij je website dan zal ook de app automatisch worden aangepast. Op deze manier kun je eenvoudig je app up to date houden.

Notificaties

Stuur nu jouw notificaties naar je gebruikers. Gebruikers kunnen eenvoudig op de hoogte gehouden van jouw laatste nieuws.

website app

Website app maken

Alle gegevens verzamelen

Alle informatie wordt verzameld en de site wordt gecontrolleerd of deze geschikt is.

De App wordt gebouwd

De website wordt in een mooie app gebouwd.

App testen

De app wordt getest en gecontroleerd of alles voldoet.

Download jouw app

De app wordt aangeboden in de store. Na goedkeuring kan de app gedownload worden.

RAPP Notificaties&update pakket

Een app heeft onderhoud nodig, zodat deze continu goed blijft werken. Dit zijn de terugkerende kosten van een app, denk hierbij aan iOS en Android updates, Store kosten en push notificaties. Wij begrijpen dat jij je hier geen zorgen over wil maken, dus vandaar hebben we een RAPP Notificaties&update pakket geïntroduceerd. De app blijft werken en wij versturen de notificaties voor jouw naar de app gebruikers. Dit pakket kost maar *€39,95 euro per maand voor een Android of iOS app (RAPP Basis) en maar *€69,95 per maand voor RAPP Compleet.

* PRIJZEN ZIJN EX. BTW en inclusief max. 4 notificaties per maand

RAPP notificatie update pakket

Kies je pakket

RAPP Basis

€1499

Meest gekozen

RAPP Compleet

€2499

* Prijzen zijn ex. BTW
** Push - notificaties alleen mogelijk bij een RAPP NOTIFICATIES&UPDATE PAKKET, max 4 Notificaties per maand

Start een project


Blijf op de hoogte

Meer informatie

Bedrijfsapp ontdekken

Heb je nog vragen?

Graag beantwoorden wij jouw vragen zo goed mogelijk. Kijk eerst bij onze FAQ. Staat je vraag er niet bij?

Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Scroll naar boven