Start jouw eigen online winkel

Webshop laten maken

WooCommerce webshop laten maken

Een professionele webshop laten maken

Altijd al benieuwd hoe het is om een online winkel te starten? Webshops zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Snel even wat bestellen terwijl je lekker op de bank zit of snel jouw leuke producten filteren. Webshops bieden veel voordelen en de laatste jaren zijn er enorm veel webshops bijgekomen. Een mooie webshop is hierom een must. Graag helpt RAPP Software jou met het bouwen van een geweldige webshop. Om de keuze wat gemakkelijker te maken werken wij met een alles in een webshop pakket.

Het webshop pakket is inclusief:

  • Webshop Design
  • CMS (webshop kun jezelf eenvoudig aanpassen)
  • SEO ready
  • Responsive design
  • Premium plugins
  • Uitstekende service

Aanbevelingen:

  • Hosting, domein en email
  • Veiligheid en onderhoud
  • SEO en SEA

Wil jij een webshop laten maken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

Webshop laten maken kosten

Voordelig webshop pakket

Heel voordelige all in webshop pakket

Webshop pakket

Al vanaf ...

€999

computer g18ed0716a 1920 removebg preview 2 1

WordPress webshop laten maken

De voordelen

webshop laten maken

Premium templates

Wij werken vooral met geweldige WordPress Templates. Vooraf kun je alvast bekijken en kiezen welke template het beste bij jouw webshop past. De template kan volledig worden aangepast met jou weigen producten, afbeeldingen en teksten. Daarnaast is het mogelijk om de webshop verder uit te bereiden met nieuwe functionaliteit. Neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden,

Responsief webshop

Onze webshops zijn responsief. Dit houdt in dat we een webshop maken die goed leesbaar is en de teksten en afbeeldingen goed schalen op zowel een mobiel, tablet als PC. De klanten van jouw webshop zullen altijd een geweldige webshop ervaren.

4393 removebg preview 2
6583 removebg preview 2

Premium

Jouw webshop wordt geoptimaliseerd door gebruik te maken van geweldige plugin. We kunnen hierdoor ook in de toekomst eenvoudig de webshop aanpassen of nieuwe functies toevoegen. Daarnaast kunnen we de webshop verder verbeteren door gebruik te maken van onze SEO & SEA mogelijkheden. 

Service

Graag bouwen wij een webshop voor jou. Tijdens het bouwen van de webshop zullen we regelmatig contact hebben om de webshop van jouw dromen te bouwen. Jij hebt het idee en wij de technische kennis. 

Graag helpen we jou na de oplevering van de webshop met het onderhouden van de webshop, zodat je altijd kunt genieten van een snelle, veilige en up to date webshop. 

4393 removebg preview 2
6583 removebg preview 2

Gezien worden

Wij ontwikkelen ook apps. Onze webshops zijn zeer geschikt om te integreren in onze website app. Dit is een app waarbij je eenvoudig je klanten of gebruikers op de hoogte kan houden van het laatste bedrijf nieuws, aanbiedingen of nodig je graag jouw gebruikers uit voor bijvoorbeeld een open dag. Apps zijn een zeer krachtige aanvulling op jouw webshop en maximaliseren jouw naamsbekendheid. Wil je gevonden in Google, maar ook in de App Store en Play Store dan helpen we jou graag verder.

Aanbevolen webshop toevoegingen

Aanbevelingen

kaitlyn baker vZJdYl5JVXY unsplash

SEO & SEA

Wil jij dat jouw webshop wordt geoptimaliseerd, zodat dat deze beter wordt gevonden in Google? Dan helpt RAPP Software jouw graag met onze SEO en SEA optimalisaties. Bij Search Engine Optimalization (SEO) optimaliseren we o.a. teksten, keywords en afbeeldingen. Je zult beter worden gevonden door Google, waardoor een hogere positie in de zoekmachine jouw zichtbaarheid vergoot. Daarnaast is het mogelijk om gebruikt te maken van Search Engine Advertising (SEA). Deze optie biedt de mogelijkheid om direct bovenin (keywords) de Google zoekmachine zichtbaar te zijn. Beide technieken worden veelvuldig gebruikt bij webshop optimalisaties om de vindbaarheid van jouw webshop te vergroten. Benieuwd wat we voor jouw webshop kunnen betekenen met SEO &SEA? Neem dan contact met ons op.

Hosting & Domein naam

Om een webshop online te bezoeken is een domein naam en hosting provider nodig. Niet elke domeinnaam is beschikbaar aangezien er enorm veel webshops al bestaan. Graag helpt RAPP Software jou met het checken of jouw domeinnaam nog beschikbaar is. Daarnaast bieden wij hosting aan voor jouw webshop. Met hosting wordt jouw webshop op een server gezet, zodat deze online door jouw klanten kan worden bezocht. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

cat gc879f5659 1920
iphone g9c8cfbf0b 1920

Veiligheid & Onderhoud

Het onderhoud van een webshop is erg belangrijk. Bij het onderhoud van je webshop moet je denken aan het updaten van plugins, optimalisaties en webshop technische verbeteringen. Gebruikers van jouw webshop ervaren hierdoor een snelle en veilige webshop.

Daarnaast verbeter je doormiddel van onderhoud van jouw webshop de veiligheid. Klanten zullen in jouw webshop producten bestellen en betalingen doen. Daarom is het van groot belang dat je een veilige webshop hebt die voldoet aan de huidige eisen Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

FAQ

Meest gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij?
Geen probleem! Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

RAPP Software maakt al WordPress webshops vanaf €999. De uiteindelijke kosten zullen afhangen van de webshop functies, onderhoud, SEA & SEO en webhosting/domein. 
Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gemiddeld kunnen wij een webshop maken tussen de 2 en 4 weken. Wil je een uitgebreide webshop dan zal er meer tijd voor nodig zijn. 

Bij het bouwen van jouw webshop zullen we een aantal producten toevoegen, maar de rest van de producten kun je eventueel zelf eenvoudig toevoegen. RAPP Software geeft je uitleg hoe je een product toevoegt, wijzigt of verwijderd. Lukt het niet? Geen probleem. Wij staan altijd voor je klaar en helpen je graag. 

De templates voor jouw webshop kun je HIER vinden. Selecteer ‘E-Commerce’ om de webshops templates weer te geven. Klik op de webshop wat jij leuk vind en een preview wordt weergegeven. Kun je geen keuze maken of staat er niks voor jou tussen? Geen probleem, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze webshops worden gemaakt in WordPress. Nadat de webshop is opgeleverd kun je eenvoudig zelf eventuele producten, afbeeldingen of teksten aanpassen of toevoegen.
Wil je dat niet doen, geen probleem. Wij helpen je graag verder.

Wil jij direct na oplevering online met jouw webshop, zodat jouw webshop meteen kan worden gevonden? Dan helpen wij jou met de webhosting en het registeren van jouw domeinnaam. Belangrijk is altijd om eerst te controleren of je domeinnaam nog beschikbaar is.

Wil jij beter gevonden worden in de zoekmachine van Google dan kun je gebruik maken van Search Engine Optimalisation (SEO). Met SEO kunnen we helpen om jouw webshop beter vindbaar te maken in Google. 
Daarnaast is het mogelijk om Search Engine Advertising (SEA) te gebruiken om jouw webshop beter in Google zichtbaar te krijgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Je hoort van ons

Start een project


Maximale zichtbaarheid en naamsbekendheid

Meer informatie

Bedrijfsapp ontdekken

Combineer een webshop met een app

Ben je op zoek naar meer zichtbaarheid en naamsbekendheid? Combineer dan een webshop met een (native) app. 

Binnen RAPP Software bouwen we jouw webshop in een app die eenvoudig gedownload kan worden in de App Store en Play Store. 

Apps zijn een geweldige aanvulling op jouw webshop. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Scroll naar boven