Start je eigen online winkel

Webshop laten maken Ootmarsum

Webshop laten bouwen in Ootmarsum

Wil jij graag een webshop laten bouwen in Ootmarsum? Binnen RAPP Software zijn we vol passie bezig met het bouwen van apps, websites en webshops. Wil jij een webshop laten bouwen die er professioneel en modern uitziet? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij werken voor klanten in Ootmarsum en Overijssel.

Webshop laten maken in Ootmarsum

RAPP Software bouwt geweldige webshops voor elke branche. Wil jij graag starten met een online winkel en een webshop laten maken in Ootmarsum en weet je niet waar je moet beginnen? Dan helpen we je graag om een webshop te bouwen. Onze webshops bouwen we in WordPress met WooCommerce. Het voordeel is dat je na oplevering eenvoudig je producten in de webshop kunt toevoegen, aanpassen of verwijderen. Daarnaast kun je eenvoudig kortingen of acties toevoegen.

Wij maken gebruik van templates voor het bouwen van webshops. Krijg direct een idee van jouw webshop door gebruik te maken van onze templates. Klik op een template en krijg meteen een preview te zien van de webshop. De preview kan worden weergegeven in een PC, tablet of mobiele modus. Staat jouw template er niet bij? Geen probleem, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

WooCommerce webshop laten maken in Ootmarsum

Onze webshops bouwen we in WordPress met WooCommerce. WooCommerce is een zeer krachtige plug-in waar geweldige webshops mee kunnen worden gebouwd. Met WooCommerce bouwen we ook voor jou een moderne webshop, waarmee je na de oplevering ook zelf eenvoudig producten kunt aanpassen. Daarnaast helpen we graag met het gehele proces om jouw webshop zo snel mogelijk online te krijgen. Onze webshops zijn ook voorzien van: voorraadbeheer, meerdere betalingsmogelijkheden, automatische bevestigingsmails, nieuwe order mails en nog veel meer! Wij bieden naast de webshop ook: webhosting, e-mail, domeinregistratie en het veiligheid- en onderhoudspakket. Op deze manier hoef jij je alleen nog maar bezig te houden met het verkopen van jouw producten. Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op.

Combineer een webshop met een app in Ootmarsum

Het voordeel van RAPP Software is dat we ook apps ontwikkelen in Ootmarsum. Veel webshops maken ook gebruik van apps. Apps bieden de mogelijkheid om de klanten een nog betere gebruikerservaring te geven. Daarnaast word je niet alleen gevonden in Google, maar nu ook in de Play Store en App Store. Kortom: maximale naamsbekendheid en vindbaarheid!

Wij vinden het belangrijk dat het voor iedereen mogelijk is om een leuke app te laten bouwen. Vandaar dat we al een website app hebben ontwikkeld. Wij bouwen jouw webshop in de website app. Klanten kunnen de website app downloaden in de Play Store of App Store. Stuur eenvoudig notificaties met kortingen, acties of product promoties. De website app wordt gebouwd met jouw eigen app-icoon en launch scherm.

Een groot voordeel van de website app is dat het al volledig is doorontwikkeld en is voorzien van de laatste updates. Geen lange ontwerp- en ontwikkelingsfases. Dit hebben wij al voor jou gedaan. Daarnaast scheelt het enorm veel kosten en kunnen we apps wel heel goedkoop aanbieden. Wil je geen hoofdpijn van het denken, maar jouw website app wel snel opgeleverd hebben? Combineer dan een webshop met een app!

Heb je meer wensen voor jouw webshop in Ootmarsum? Wij ontwikkelen ook maatwerk apps. Deze apps worden volledig op maat ontwikkeld. Bepaal je eigen functies en mogelijkheden bij de app. Niets is ons te gek. Graag denken we met je mee om jouw idee om te toveren tot een geweldige app. 

Jij hebt het idee en wij hebben de technische kennis.

Wil jij een webshop laten maken in Ootmarsum, Twente of Overijssel? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Wat doen we nog meer

Bekijk onze diensten.

Apps

RAPP Software ontwikkelt zowel standaard apps als apps op maat.

Websites

RAPP Software bouwt geweldige websites voor elke branch.

Webshops

RAPP Software maakt moderne webshops met een professionele uitstraling.

Webshop laten maken Ootmarsum
Scroll naar boven